În cadrul acestui articol îți voi vorbi despre saltelele cu arcuri. Chiar dacă primul tău gând când auzi de arcuri zboară la paturile sau canapelele vechi, care scârțâiau din toate părțile la orice mișcare, află că evoluția tehnologică nu a ocolit domeniul saltelelor. Saltelele cu arcuri pe care le poți cumpăra astăzi au în spate o metodă avansată de fabricare, din mai multe tipuri de arcuri, prevăzute cu straturi superioare confortabile și extrem de benefice pentru coloană.

Dintre avantajele saltelelor cu arcuri îți voi menționa:

  1. durata de viață care este mai mare decât a saltelelor din alte materiale;
  2. au un preț de achiziție mai scăzut decât al altor tipuri de saltele;
  3. pot fi folosite încă din prima zi, pentru că își păstrează forma inițială și nu e nevoie să aștepți câteva ore pentru ca acestea să ajungă la forma perfectă (așa cum este cazul saltelelor din spumă);
  4. au o ventilație mai bună, deci nu se încing;
  5. sunt mult mai ferme, deci ideale pentru problemele de coloană;
  6. nu au un miros specific, deci sunt perfecte pentru persoanele alergice.

Prima saltea cu arcuri pe care ți-o recomand în acest articol este salteaua ortopedică cu arcuri Miracle, 20 cm. Salteaua ortopedică cu arcuri Miracle are o grosime de 20 cm și este construită din materiale atent selecționate și testate pentru a-ți oferi un confort optim la un preț accesibil.

Materialele de pe întreaga suprafaţă a saltelei sunt tratate împotriva acarienilor şi microorganismelor. Riscul apariţiei alergenilor este îndepărtat pentru ca tu să te poți bucura de o saltea sănătoasă.

Salteaua ortopedică cu arcuri Miracle, 20 cm este prevăzută cu față vară/iarnă și se adaptează perfect nevoilor tale. Datorită miezului pe arcuri, salteaua se aerisește foarte bine și astfel este prevenită apariția mucegaiului și a acarienilor.

 

 

Salteaua ortopedică cu arcuri Miracle, 20 cm este o saltea de fermitate medie, durabilă în timp și care nu se lasă la mijloc, datorită arcurilor cu grosime de 2,4 mm. Datorită arcurilor nemtești tratate termic, termenul mediu de utilizare al acestui produs depășește 5 ani.

Salteaua este disponibilă pe mai multe dimensiuni standard începând de la 190 x 90 cm până la 200 x 160 cm. De asemenea, această saltea poate fi realizată la comandă și pe dimensiuni atipice, termenul de livrare fiind de doar 1-3 zile.

 

A doua saltea cu arcuri pe care o poți avea în vedere când ești în căutarea unei saltele noi este salteaua New Dream Star cu arcuri tip HRS, Spumă Poliuretanică și Strat Aero Soft, Husă Clean Guard, H4, 20 cm Grosime.

 

 

Salteaua New Dream Star cu arcuri tip HRS, Spumă Poliuretanică și Strat Aero Soft, Husă Clean Guard, H4, 20 cm Grosime este o saltea fermă, compusă din arcuri tip HRS cu 6 spirale și 1,6 cm de spumă poliuretanică, cu densitatea 18 DNS.

Designul avansat permite fiecărei unități de arc să reducă disconfortul creat de mișcările partenerului, astfel încât să ai parte de un somn odihnitor. Acest gen de saltea compusă din arcuri HRS și spumă poliuretanică, asigură o repartiție ortopedică a greutății corpului pe toată suprafața saltelei și oferă o poziție corectă a coloanei vertebrale.

HRS (high resistant spring system) este un sistem de arcuri mai rezistent decât cele clasice. Cu 6 spirale din care este format un arc, Salteaua New Dream Star cu arcuri tip HRS, Spumă Poliuretanică și Strat Aero Soft, Husă Clean Guard, H4, 20 cm Grosime își menține forma în timp îndelungat și oferă o rezistență sporită susținerii greutății. Este diferită de celelalte datorită numărului mai mare de arcuri pe aceeași suprafață. Stratul de fibre Aero Soft ajută la menținerea temperaturii ideale în timpul somnului și permite ventilația aerului oferind o senzație de confort maxim pentru un somn de calitate.

Salteaua New Dream Star cu arcuri tip HRS, Spumă Poliuretanică și Strat Aero Soft, Husă Clean Guard, H4, 20 cm Grosime este acoperită cu o husă matlasată realizată dintr-un material cu proprietăți Clean Guard ce respinge apa, murdăria și chiar uleiul. Țesătura special tricotată oferă permeabilitate aerului, oferindu-ți astfel un somn liniștit.

Salteaua este disponibilă pe următoarele dimensiuni: 200 x 140 cm, 200 x 160 cm și 200 x 180 cm.

 

A treia saltea cu arcuri, și ultima pe care ți-o recomand în acest articol este salteaua cu arcuri New Therapy HRS, 27 cm Grosime.

 

 

Salteaua cu arcuri New Therapy HRS, 27 cm Grosime este o saltea realizată din arcuri tip HRS cu 6 spirale și 6,8 cm de spumă poliuretanică, cu densitatea 28 DNS, fiind clasată ca o saltea de duritate medie spre tare.

Beneficiază de aceeași tehnologie HRS ca și salteaua New Dream Star cu arcuri tip HRS, Spumă Poliuretanică și Strat Aero Soft, Husă Clean Guard, H4, 20 cm Grosime, diferențele dintre cele două constând în grosimea stratului de spumă poliuretanică și a gradului de duritate. De asemenea, Salteaua cu arcuri New Therapy HRS, 27 cm Grosime beneficiază de tratament alergenic.

Salteaua New Therapy HRS are o husă de protecție fină ce îmbracă și protejează salteaua pe fața superioară. Această husă o protejează împotriva formării acarienilor, prelungește durata de utilizare a saltelei și în același timp oferă un confort sporit. Husa de protecție se poate igieniza prin spălare ușoară la o temperatură de 30°C.

Salteaua este disponibilă pe următoarele dimensiuni: 200 x 160 cm și 200 x 180 cm. În plus, la comandarea acestui model de saltea, primești CADOU 1 sau 2 perne în funcție de modelul/ dimensiunea saltelei.

Dacă aceste trei saltele cu arcuri nu corespund nevoilor tale, te invit să dai click aici pentru mai multe modele și variante!