Ați cumpărat recent un produs sau un serviciu? Ați mers recent la mall, restaurant sau în vacanță?

Atunci vă invităm să împărtășiți experiența avută pe https://ratingview.ro/ !

Scriind review-uri pe Rating View, îi veți ajuta pe ceilalți consumatori să ia decizii mai bune și mai informate atunci când doresc să cumpere ceva. În același timp, firmele se pot folosi de recenziile voastre pentru a-și îmbunătăți constant produsele și serviciile (iar pe viitor să primiți produse și servicii mai bune – experiențe de cumpărare mai plăcute).

Nu aveți cont pe Rating View?

Accesați link-ul https://ratingview.ro/sign-up/ și creați-vă propriul profil! Apoi căutați magazinele, firmele de la care ați achiziționat un produs/serviciu și împărtășiți-le sincer și celorlalți utilizatori experiența voastră.

Cum se scrie un review pe Rating View?

  1. Accesați link-ul https://ratingview.ro/ și căutați numele magazinului/firmei la care doriți să lăsați o recenzie, apoi accesați pagina de profil a acestuia/acesteia.

* Persoanele care nu au cont trebuie să completeze de fiecare dată când scriu un review  câmpurile „Numele tău” și „Email”.

  1. La rubrica „Titlu review” dați-i review-ului vostru un titlu sugestiv. În câmpul „Împărtășește experiența ta” descrieți în mod sincer experiența pe care ați avut-o cu magazinul/firma de la care ați cumpărat. De asemenea, puteți adăuga și 5 imagini sugestive experienței avute.
  2. Selectați numărul de stele pe care doriți să i le acordați firmei.
  3. Bifați acordul de prelucrare a datelor. Acesta poate fi consultat în întregime aici: https://ratingview.ro/confidentialitate/ .
  4. Apăsați butonul SUBMIT pentru postarea review-ului.

Review-ul se va posta imediat pe pagina de profil a firmei. După un simplu refresh al paginii, se va actualiza și rating-ul companiei.

Dacă nu găsiți un magazin/ o firmă pe site-ul nostru, nu vă faceți griji! O puteți adăuga accesând link-ul https://ratingview.ro/adauga-site/ .

Așadar, haideți să ne împărtășim experiențele pe Rating View și să creăm o societate bazată pe calitate!