Salteaua pe care dormi în acest moment s-a lăsat sau deformat? Te trezești aproape în fiecare dimineață cu dureri de spate? Ești irascibil(ă) că te-ai trezit mai obosit(ă) decât te-ai culcat?

Atunci este timpul să îți schimbi salteaua!

Ești în căutarea unei noi saltele și, fiindcă piața abundă de diferite tipuri de saltele și de oferte, îți este greu să te hotărăști pe care să o cumperi?

În acest articol, îți prezint și recomand salteaua de pat Ortopedică Reversibilă, Bio Bambus Medical Strong, 160×200, o saltea confecționată din spumă poliuretan de mare densitate, de fermitate medie, elastică și aerată Luft HD.

De ce să alegi Salteaua de pat Ortopedică Reversibilă, Bio Bambus Medical Strong, 160×200?

Salteaua de pat Ortopedică Reversibilă, Bio Bambus Medical Strong, 160×200 este o saltea ortopedică și anatomică, cu înălțimea de 18 cm, foarte bine ventilată și rezistentă, ideală pentru toate pozițiile de dormit. Salteaua este reversibilă – poate fi folosită (întoarsă) pe ambele părți, având aceleași caracteristici.

Salteaua susține forma corpului, elimină punctele de presiune și îmbunătățește circulația sângelui la nivelul întregului corp, pentru ca tu să ai parte de un somn odihnitor.

Salteaua de pat Ortopedică Reversibilă, Bio Bambus Medical Strong, 160×200 oferă un suport adecvat celor 5 zone ale corpului (cap, umeri, coloană, bazin și picioare) indiferent dacă dormi pe spate, pe burtă sau pe o parte.

Prin proprietățile spumelor și textilelor folosite, dar și prin tehnica utilizată la asamblarea pieselor, salteau conferă un mediu uscat și curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antimicrobian, antiperspirant.

Datorită spumei Luft HD, cu bule foarte mari și deschise, aerul circulă cu mare ușurință prin nucleu, asigurând o temperatură scăzută în timpul somnului.

Salteaua este învelită cu o husă din bio bambus, de culoare alb, cu imprimeuri verzi, foarte plăcută la atingere, cu temperatură neutră – aspect ce previne apariția transpirației. Pentru și mai multă ventilare, husa este prevăzută cu o plasă 3D, ce are rolul de a face aerul să circule perfect (pentru controlul temperaturii și a umidității).

Husa saltelei este detașabilă și lavabilă, astfel o poți îndepărta și spăla de câte ori consideri că este necesar.

Tehnologii folosite la fabricarea saltelei de pat Ortopedice Reversibilă, Bio Bambus Medical Strong

Salteaua este formată dintr-un strat gros de 17 cm de spumă Luft HD®, o spumă aerată, cu celulație mare și deschisă, foarte elastică și foarte rezistentă în timp. Privește imaginea de mai jos pentru a-ți face o idee mai clară despre consistența acestei spume!

 

Spuma Luft HD Ortopedicus

 

Spuma Luft HD® aduce un surplus de ventilare, corelat cu un plus de confort și de rezistență în timp. Nu permite transferul de mișcare către partener în timpul somnului, distribuie în mod egal greutatea corpului, eliminând astfel punctele de presiune și relaxând musculatura.

Bio bambusul, materialul din care este fabricată husa saltelei, ține bacteriile și acarienii la distanță (are proprietăți anti-microbiene) și ajută la menținerea temperaturii corpului la un nivel optim. De asemenea, bio bambusul este recomandat persoanelor ce suferă de diverse afecțiuni respiratorii, alergii sau astm, având un grad de respirabilitate foarte ridicat, care conferă senzația de prospețime vreme îndelungată. Totodată, prin dispunerea fibrei acestuia, absoarbe mai multă apă decât bumbacul și pentru că este mult mai aerat, se usucă mai repede decât acesta.

Așadar, dacă ești în căutarea unei saltele bune, nici prea înalte, nici prea subțire, de fermitate medie (nivel de fermitate 3/5), care să susțină o greutate de până la maximum 120 kg/persoană și cu o garanție destul de mare (6 ani), atunci această saltea este perfectă pentru tine!