Știai că lipsa unui somn de calitate îți poate afecta imunitatea? Studiile de specialitate arată o scădere a celulelor sistemului imunitar atunci când durata somnului este de 4-5 ore. Drept consecință, scade capacitatea corpului de a lupta împotriva virusurilor și bacteriilor. Din fericire, un somn de calitate de 7-9 ore îți poate menține sau readuce nivelul celulelor sistemului imunitar la un nivel normal. Și cum poți avea un somn bun, de calitate? Bineînțeles dormind pe o saltea de calitate. Dormi bine, îți protejezi sănătatea.

În cadrul acestui articol îți voi vorbi despre o saltea din categoria saltelelor speciale. Este vorba despre Salteaua 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo iMemory S Plus, o saltea cu fermitate personalizată, creată cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră.

Salteaua 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo iMemory S Plus are un nucleu reversibil fiind compus dintr-o parte mai moale (de culoare portocaliu) și una mai tare (de culoare albastru), care pot fi inversate cu ușurință. De asemenea, schimbând fețele husei îmbogățite cu spumă iMemory (este vorba de 2 cm de spumă iMemory încorporați în husă, care se mulează și se adaptează perfect pe forma corpului tău) poți să sporești sau să reduci nivelul de fermitate al acesteia. Trebuie doar să întorci nucleul și husa și vei obține duritate mai mică, medie, mare și foarte mare. În nucleul saltelei se regăsește un strat Octaspring® în forma literei S, de 3 cm grosime, care oferă adaptabilitate 3D, ventilație sporită și opțiunea de a alege dintre 2 niveluri de susținere, astfel: pentru gât, cap și umeri poți alege susținerea lejeră, iar dacă răsucești te poți bucura de senzația de plutire la nivelul picioarelor.

Cu Salteaua 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo iMemory S Plus  îți poți configura propriul nivel de confort, o poți regla după nevoile și preferințele de dormit ale tale și ale partenerului tău. Nu doar că poți personaliza această saltea, dar poți personaliza fiecare parte a saltelei după preferințele fiecăruia. Atât tu, cât și partenerul/partenera puteți alege nivelul de fermitate, de confort și de susținere, fiind ajustabilă pe fiecare parte pentru ca amândoi să puteți avea un somn comod și odihnitor. Saltelele de 160 cm și de 180 cm lățime conțin două nucleuri duale separate (care formează o singură piesă/saltea).

Salteaua este antibacteriană și hipoalergenică, fiind potrivită chiar și pentru persoanele care suferă de alergii sau astm. Întreaga suprafață a saltelei este acoperită cu o husă cu protecție CleanEffect®, detașabilă și lavabilă pentru un mediu de dormit mai curat și mai sănătos, fără acarieni, fără bacterii și mirosuri neplăcute.

Mai mult decât atât, la realizarea acestei saltele s-a utilizat tratamentul Re-Vitalize (materialul folosit în fabricare fiind tratat cu un lichid special care conține substanțe capabile să genereze descărcări electrostatice aplicate), ce îi conferă saltelei mai multe beneficii – îmbunătățește calitate somnului și crește relaxarea corpului, crește nivelul de energie al corpului și poate ajuta la accelerarea procesului de revitalizare.

Dacă nu ești sigur(ă) că acestă saltea corespunde necesităților tale, te informez că o poți testa 60 de nopți în propriul dormitor. În cazul în care nu vei fi mulțumit(ă) vei primi banii înapoi. Simplu și fără niciun risc, nu? Consider un mare avantaj acest serviciu de TESTARE GRATUITĂ pe care îl oferă Dormeo, care este cuprins între 30-60 de zile la toate modelele de saltele. Cu toate că este obligatoriu serviciul de returnare produs dacă nu ești multumit de el, să știți că există mari magazine de bricolaj care nu îți acceptă returul dacă îndepărtezi folia de protecție a saltelei.

De asemenea, Salteaua 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo iMemory S Plus este garantată pentru 15 ani, fapt ce îi atestă calitatea și rezistența în timp.

Dacă îți dorești și o pernă pe care să o personalizezi (ca și pe această saltea) după bunul plac, îți recomand Perna Anatomică 3 straturi V3 Dormeo Memosan, o pernă din 2 straturi de spumă cu memorie vâsco-elastică și un strat de Ecocell®, căreia îi poți personaliza fermitatea, precum și înălțimea, pentru a corespunde pe deplin nevoilor tale.