Pentru că știu cât de important este să dormi bine în fiecare noapte și ce efecte benefice are un somn de calitate asupra sănătății tale, îți voi prezenta în acest articol o saltea de înaltă calitate, cu straturi multiple care funcționează pe structura naturală a corpului. Salteaua Air + Comfort 27 cm fermitate medie, o combinație perfectă dintre nou și tradițional. Această saltea combină perfect tehnologia unică Octaspring® cu o serie compactă de buzunărașe arcuite.

Salteaua Air + Comfort 27 cm fermitate medie este o saltea comodă, cu înălțime de 27 cm, ce nu necesită ajustare, fiind o saltea care se adaptează 100% stilului tău, indiferent de înălțimea și greutatea ta sau poziția în care dormi.

Salteaua Air + Comfort 27 cm fermitate medie este alcătuită din 5 straturi (dintre care unul cu tehnologia Octaspring®), fiecare strat având un scop specific, motiv pentru care asigură confortul și suportul perfect.

  1. Primul strat (husa și baza) este realizat dintr-o țesătură pe poliester, ce permite o circulație bună a aerului la nivelul saltelei și care previne uzura acesteia.
  2. Al doilea strat – 10 cm de arcuri împachetate de ultimă generație pentru stabilitate, durabilitate și înălțime premium – se mișcă în mod independent, ajustându-se la forma și greutatea fiecărei părți a corpului, oferind mai mult suport punctelor de presiune (precum șolduri și umeri).
  3. Al treilea strat – stratul Octaspring® de 5 cm pentru adaptibilitate 3D și 3 zone de confort pentru suport personalizat – fiecare arc Octaspring® se mișcă separat, ceea ce înseamnă mai puțină presiune și un confort crescut. Un alt avantaj al acestei tehnologii este faptul că oferă o ventilație superioară, chiar de 8 ori mai mare față de alte spume.
  4. Al patrulea strat – stratul Ecocell®au fost folosite 3 straturi de Ecocell® la fabricarea acestei saltele pentru a permite evacuarea excesului de aer cald din interiorul saltelei astfel încât să simți senzația de răcoare și confort.
  5. Al cincilea strat și ultimul – învelișul superior al saltelei – salteaua este acoperită cu o husă detașabilă și lavabilă, cu protecție CleanEffect ce o face antibacteriană, antiacarieni, păstrând-o fresh, fără mirosuri neplăcute. Datorită fibrelor TencelTM Lyocell husa este moale și menține temperatura sub control.

Pentru a-ți face o imagine mai clară despre compoziția saltelei și despre cum sunt suprapuse cele 5 straturi, privește imaginea de la jos (primul strat este cel de jos, de culoare albastru, iar ultimul strat – al cincilea – este cel alb).

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care ți le pot spune despre această saltea ar fi faptul că este suficient de fermă să îți susțină coloana vertebrală, dar suficient de moale astfel încât să te simți confortabil. Indiferent dacă dormi pe spate, pe o parte ori pe burtă, Salteaua Air + Comfort 27 cm fermitate medie se mulează pe corpul tău, oferindu-ți cel mai bun suport. Această saltea împiedică transferul mișcării astfel că nu vei mai simți când partenerul/partenera se foiește toată noaptea.

Salteaua Air + Comfort 27 cm fermitate medie este perfectă pentru tine dacă…

  1. vrei o saltea de calitate groasă sau foarte groasă;
  2. ai nevoie ca fiecare parte a corpului tău să aibă o susținere adecvată, indiferent de poziția în care dormi;
  3. vrei ca fermitatea saltelei să se adapteze nevoilor tale și nu invers;
  4. vrei ca salteaua să fie durabilă;
  5. vrei să dormi bine.

Dacă îți dorești și o pernă similară, cu proprietăți asemănătoare saltelei , atunci Perna Air + Smart Dormeo este combinația perfectă. Perna Air + Smart Dormeo are dimensiunea de 40*60 cm și este concepută pentru a se adapta oricărei poziții de dormit. Are design 2 în 1 – o parte anatomică și alta clasică. Partea anatomică, ce are la bază tehnologia Octaspring®, oferă sprijin gâtului și coloanei vertebrale, în timp ce partea clasică, umplută cu microfibre Wellsleep®, asigură o respirabilitate deplină și un sentiment de finețe și moliciune.

Husa Pernei Air + Smart Dormeo conține fibre modulare TencelTM Modal, iar cu tratamentul Adaptive, din interiorul acesteia, îți va menține cald în timpul iernii și răcoare în timpul verii. Husa este de asemenea îmbogățită cu tratament CleanEffect® ce îi oferă protecție împotriva acarienilor, bacteriilor, microbilor, prafului, mirosurilor neplăcute. Regăsești mai jos câteva imagini cu această saltea. Spor la cumpărături!