Când te gândești că îți vei petrece 3 din următorii 10 ani pe o saltea, este normal să investești în cel mai bun mediu de somn posibil și să vrei să te asiguri că salteaua pe care îți vei petrece nopțile este sigură pentru corpul tău și confortabilă pentru dormit.

În acest articol îți voi prezenta o saltea din gama Hybrid Air+, similară celei din articolul anterior, dar cu particularități ușor diferite. Dar înainte de toate, îți voi preciza câteva caracteristici ale acestor saltele. Cel mai important aspect ce merită menționat este faptul că saltele Hybrid Air+ au diferite niveluri de sprijin care ajută la îmbunătățirea alinierii naturale a coloanei vertebrale de care ai nevoie, indiferent de poziția în care dormi, oferindu-ți sprijin ferm acolo unde este necesar și contur moale acolo unde ai nevoie de el. Saltele Air+ sunt alcătuite dintr-un anumit număr de straturi, fiecare cu scopul său specific, asigurându-ți confortul și suportul de care ai nevoie. Combinând suportul personalizat al tehnologiei Octaspring® cu confortul spumei cu memorie, saltelele Dormeo Air+ sunt proiectate pentru a-ți oferi cel mai bun somn posibil. Tehnologia Octaspring®, cea mai bună și cea mai patentată tehnologie de înaltă calitate, oferă un suport personalizat mișcării naturale a corpului cu presiune mai mică și confort mai mare, permite o aerisire de 8 ori mai mare decât alte tipuri de spumă, prevenind transpirația în timpul nopții și, nu în ultimul rând, elimină transferul de mișcare astfel încât fiecare partener să aibă un somn liniștit.

Salteaua Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabilă Dormeo are o înălțime de 27 cm, fiind combinația perfectă dintre nou și tradițional. Salteau este o combinație de 9 straturi, care acționează împreună pentru a crea o saltea comodă, oferindu-i coloanei vertebrale o susținere optimă. Stratul de suprafață al acestei saltele este format din spumă cu memorie moale, comodă și confortabilă. Salteaua are două straturi de arcuri Octaspring® , un strat din spumă cu memorie, iar în mijloc se află o serie compactă de arcuri metalice împachetate.

Salteaua Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabilă Dormeo are la bază aceeași tehnologie și aproape aceleași caracteristici ca Salteaua Air+ Comfort 27 cm fermitate medie. Totuși sunt câteva elemente ce le deosebesc, pe care le voi sublinia în continuare, după cum urmează:

  1. Salteaua Air+ Select este formată din 9 straturi, în care este inclus și un strat cu spumă cu memorie și control climatic avansat, pe când salteaua Air+ Comfort este compusă din 5 straturi dintre care unul cu tehnologia Octaspring® (nu conține strat de spumă cu memorie).
  2. Air+ Select are 5 zone de susținere pentru o aliniere mai bună a coloanei vertebrale și pentru ușurarea punctelor de presiune, Air+ Comfort are 3 zone pentru susținerea coloanei vertebrale și eliberarea presiunii.
  3. Air+ Select are 2 straturi Octaspring®, pe când Air+ Comfort un singur strat Octaspring®.
  4. Air+ Select este o saltea cu fermitate ajustabilă (de la mediu la ferm), pe când Air+ Comfort este o saltea cu fermitate medie, neajustabilă.

Față de Air+ Comfort, Salteaua Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabilă Dormeo are două nuclee, ce îți permite atât ție, cât și partenerei/partenerului să vă alegeți fiecare nivelul de fermitate. De asemenea, împiedică transferul de mișcare astfel somnul tău agitat să treacă complet neobservat.

Salteaua Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabilă Dormeo are în compoziție un strat suplimentar de spumă cu memorie, iar cei 2 cm de spumă cu memorie din husă oferă un plus de confort.

Ambele saltele beneficiază de tratamentul Adaptive® pentru termoreglare dinamică, menținând căldură în timpul iernii și răcoare în timpul verii, ambele au husele detașabile, lavabile și îmbogățite cu fibre Tencel®.

Pentru a-ți face o idee mai clară despre compoziția celor două saltele și despre cum sunt suprapuse straturile ce le compun (găsești mai multe informații în articolul anterior), privește cele două imagini de la jos!

Salteaua Air+ Comfort 27 cm fermitate medie

Salteaua Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabila Dormeo

Acum că ai aflat ce le aseamănă și ce le deosebește, care dintre cele două este potrivită pentru tine?