Dimineața te trezești mai obosit decât te-ai culcat? Te zvârcolești pe toate părțile în somn? Ai dureri de spate frecvente în timpul nopții care nu te lasă sub nicio formă să te odihnești?

În acest articol îți voi prezenta salteaua de pat Super Ortopedică Air, Bio Bumbac Cooler, Față vară iarnă, fără arcuri, 160×200 cm, o saltea super ortopedică, menită să te scape de durerile de spate din timpul somnului, să îți păstreze așternutul răcoros, să îți susțină corect corpul chiar dacă greutatea ta poate depăsește media și să reziste în timp.

De ce să alegi Salteaua de pat Super Ortopedică Air, Bio Bumbac Cooler, Față vară iarnă, fără arcuri, 160×200 cm?

Salteaua de pat Super Ortopedică Air, Bio Bumbac Cooler, Față vară iarnă, fără arcuri, 160×200 cm este o saltea super ortopedică, cu înălțimea de 21 cm, fermitate medie spre dură, reversibilă, cu două fețe – una de vară, cealaltă de iarnă pentru a putea fi folosită în momente diferite ale anului, păstrând răcoare vara și menținând căldura iarna. Salteaua este fabricată din spumă poliuretan fermă, elastică și foarte aerată Luft HD.

Salteaua Super Ortopedică Air, Bio Bumbac Cooler oferă un suport corect celor 5 zone ale corpului (cap, umeri, coloană, bazin și picioare), elimină punctele de presiune, îmbunătățește circulația sângelui la nivelul întregului corp, oferindu-ți un somn odihnitor, indiferent de poziția de somn preferată.

Întreaga suprafață a saltelei este îmbrăcată într-o husă premium, detașabilă astfel încât să poată fi scoasă cu ușurință pentru a fi spălată. Husa este prevăzută pe o față (fața de iarnă) cu textil BIO BUMBAC (vezi imaginea din stânga), de culoare bej, foarte fin și plăcut la atingere, cu temperatură neutră, reprezentând soluția perfectă pentru a împiedica transpirația. Cealaltă parte a husei, implicit a saltelei (fața de vară), este prevăzută cu un material COOLER (vezi imaginea din dreapta) foarte inteligent, din fibre reci, cu rolul de a menține temperatura răcoroasă la nivelul așternutului.Bio Bumbac-CoolerCe tehnologii au fost folosite la fabricarea acestei saltele?

Salteaua costă într-un strat gros de 20 cm de spumă Luft HD®, foarte aerată, deschisă la culoare, cu celulație mare și elastică, fermă și cu rezistență îndelungată în timp. Datorită bulelor mari din interiorul saltelei, aerul circulă cu ușurință prin nucleu, menținând o temperatură scăzută în timpul somnului și un așternut curat și sănătos, fără bacterii și mirosuri neplăcute.

Salteau nu permite transferul de mișcare către partener în timpul somnului, distribuie în mod egal greutatea corpului, eliminând punctele de presiune și relaxând musculatura.

Textilele din care este realizată husa au țesătura rară, groasă și asigură un mediu uscat, împiedicând corpul să se apropie de nucleul din poliuretan și permite o ventilație corespunzătoare a acestuia.

Cum se întreține această saltea?

Deși este o saltea bună, fabricată dintr-o spumă rezistentă în timp, durata de viață a acesteia este influențată foarte mult de greutatea persoanelor (maxim 130 kg/persoană) care o folosesc și de nivelul de transpirație al acestora. Pentru a te asigura că nu vei avea probleme cu ea pe viitor, urmează următoarele sfaturi:

  1. Folosește o protecție pentru saltea care absoarbe transpirația și spală protecția în mod frecvent;
  2. Nu îți face patul imediat ce te trezești dimineața – umezeala din timpul nopții trebuie să fie eliminată și salteaua să se aerisească corespunzător;
  3. Aerisește salteau în zilele însorite pentru a împiedica apariția acarienilor;
  4. Rotește periodic salteaua față-verso, picioare-cap, cap-picioare – acest lucru împiedică salteaua să își schimbe forma în funcție de anatomia persoanei care o utilizează.