Pentru că știu cât este de important un somn de calitate pentru sănătatea ta, îți recomand în acest articol salteaua Lux 30 cm fermitate ajustabilă Dormeo, o saltea confecționată din materiale de cea mai bună calitate, care îmbină confortul cu suportul pentru ca patul tău să fie o adevărată oază de relaxare.

Salteaua Lux 30 cm fermitate ajustabilă Dormeo este realizată cu ajutorul celor mai noi tehnologii care există în acest moment pe piață, astfel să te poți bucura de cel mai liniștit și odihnitor somn în fiecare noapte.

Salteaua Lux 30 cm fermitate ajustabilă Dormeo are o înălțime de 30 cm, este cotată ca fiind cea mai confortabilă saltea Dormeo și este formată din mai multe straturi.

Aruncă o privire în interiorul Saltelei Lux 30 cm fermitate ajustabilă Dormeo, cea mai luxuriantă saltea Dormeo!

 

Salteaua Lux 30 cm fermitate ajustabilă Dormeo

 

Primul strat al saltelei este format din 2 substraturi: primul substrat constă în 4 cm de spumă cu memorie, o spumă de înaltă calitate, concepută și folosită pentru a-ți oferi un plus de confort atunci când dormi. Include celule mici, umplute cu aer, care fac spuma adaptabilă și respirabilă. Al doilea substrat e reprezentat de cei 14 cm de arcuri de buzunar, cu 5 zone de confort, care oferă un nivel sporit de suport și adaptabilitate. Fiecare arc este închis în propriul său buzunar din țesătură, funcționează independent unul față de celălalt și reacționează doar la presiunea aplicată acelei zone.

Cel de-al doilea strat este format din 4 cm de spumă din latex care oferă suport adaptabil coloanei vertebrale și articulațiilor. Latexul are multiple beneficii, însă mă voi rezuma la a-ți menționa trei dintre acestea.

  1. Stratul din latex oferă elasticitate naturală. De îndată ce te vei așeza pe această saltea, vei avea senzația că te scufunzi încet, senzație urmată ulterior de un sentiment de susținere totală.
  2. Stratul din latex susține alinierea corectă a coloanei vertebrale. Părțile mai grele ale corpului se scufundă în latex, dar cele ușoare rămân puternic susținute pentru o aliniere corectă a coloanei vertebrale. O bună distribuție a presiunii îmbunătățește circulația sângelui.
  3. Stratul din latex este perforat, ceea ce înseamnă că permite un flux bun de aer. Perforarea stratului din latex asigură un flux bun de aer și, totodată, îmbunătățește igiena saltelei.
  4.  

Al treilea strat al saltelei este reprezentat de cei 4 cm de spumă cu memorie Aerofoam care se mulează în funcție de forma corpului și reduce presiunea asupra mușchilor și a oaselor.

Următorul strat, al patrulea, constă în 1 cm de căptușeală care contribuie la îmbinarea straturilor saltelei.

Următorul strat e format din 3 cm de spumă cu memorie matlasată în interiorul husei care se mulează perfect în funcție de conturul corpului tău și se adaptează la acesta.

Toate aceste straturi se suprapun și se îmbină perfect formând salteaua Lux 30 cm fermitate ajustabilă Dormeo. Întreaga suprafață a saltelei este acoperită cu o husă din țesătură tricotată, îmbunătățită cu Tratamentul CleanEffect® Essential™ care oferă protecție împotriva acarienilor, bacteriilor și microbilor. Husa este detașabilă și poate fi folosită separat ca topper astfel încât să obții 2 produse într-unul singur.

Topper-ul poate fi utilizat pentru a spori confortul altor suprafețe de dormit – atunci când ai oaspeți și vrei să adaugi un plus de confort canapelei sau poți chiar să-l folosești pentru a face yoga.

Salteaua este produsă în totalitate în Europa – proiectată în Slovenia, fabricată în Belgia, cu materiale din Spania și informații culese din Franța.

De ce este potrivită pentru tine acestă saltea?

1. Fie că dormi singur sau cu partenerul tău, indiferent de forma corpului, greutate sau poziția în care dormi, salteaua Dormeo Lux se va adapta în funcție de nevoile tale.

2. Stratul din latex și spuma cu memorie se adaptează perfect corpului tău, oferind o distribuție perfectă a greutății și, totodată, ajută la ameliorarea punctelor de presiune.

3. Conține ingrediente active naturale, precum Extract de Margosa și Piritona de Zinc – oferă protecție împotriva acarienilor, bacteriilor și microbilor.

4. Ai 100 de zile de testare gratuită – te bucuri de cel mai bun somn sau primești banii înapoi.

5. Beneficiezi de 15 ani de garanție – salteaua a fost construită pentru a rezista în timp.

 

Și pentru că cea mai bună saltea merită cea mai bună pernă, la comandarea acestei saltele, primești CADOU Perna Lux 50×70 Dormeo pentru a te bucura de cel mai bun somn cu putință.

Perna Dormeo Lux combină cele mai bune tehnologii de dormit cu un design uimitor:

  1. Fulgii din latex și microfibrele avansate Wellsleep® oferă susținere pentru cap și coloana vertebrală.
  2. Stratul de spumă cu memorie oferă un plus de confort.
  3. Husă tricotată, cu un design unic de înaltă calitate.
  4. Tratamentul CleanEffect® luptă împotriva bacteriilor, acarienilor și microbilor.

 

  1.