Salteaua Ortopedică Ergomed, Aloe Vera, Două Fețe, 15+6+1, 160×200 este o saltea de bună calitate, confortabilă și înaltă, fără arcuri. Oferă un suport excelent coloanei vertebrale, contribuind la diminuarea durerilor de spate astfel încât să ai parte de un somn odihnitor și sănătos.

Salteaua Ortopedică Ergomed, Aloe Vera, Două Fețe, 15+6+1, 160×200 are două niveluri de fermitate, ce pot fi schimbate întorcând pur și simplu salteaua. Partea de culoare albă este de fermitate mare (nivel de fermitate 5/5) și este ideală pentru dormitul pe spate și pe burtă, pe când partea de culoare albastru este de fermitate medie spre dură (nivel de fermitate 4/5), ușor moale deasupra și elastică, perfectă pentru dormitul pe o parte.

Această saltea este ortopedică și anatomică, susține corpul corect indiferent de poziția avută în timpul somnului, elimină punctele de presiune și îmbunătățește circulația sângelui în întreg corpul pentru ca tu să beneficiezi de un somn de calitate.

Datorită proprietăților materialelor folosite în fabricare, salteaua Ortopedică Ergomed, Aloe Vera, Două Fețe, 15+6+1, 160×200 îți oferă un mediu uscat și curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai.

Tehnologii folosite la confecționarea saltelei de pat Ortopedice Ergomed, Aloe Vera, Două Fețe, 15+6+1, 160×200

Salteaua Ortopedică Ergomed, Aloe Vera a fost gândită în Germania, după multe consultări cu medici ortopezi și specialiști în fabricarea materialelor poliuretanice și textile, fiind fabricată în Uniunea Europeană după tehnologii de ultimă generație. Această saltea reprezintă soluția ideală când vine vorba de înălțime – are 22 cm, rezistență la greutate – suportă 100 kg/persoană, fermitate mare – ideală pentru persoanele care suferă de dureri de spate și nu numai, confort și un preț avantajos.

Salteaua este formată din 15 cm de spumă Grün Tech®, o spumă inteligentă și densă, cu un conținut foarte redus de Kalcar, fermă, foarte silențioasă, care nu permite transferul de mișcare către partener în timpul nopții pentru ca amândoi să aveți parte de cel mai bun somn posibil, distribuie în mod egal greutatea corpului și elimină punctele de presiune, relaxându-ți musculatura.

Celor 15 cm li se adaugă 6 cm de spumă Luft HD®, o spumă cu temperatură neutră care împiedică corpul să se apropie de nucleul din poliuretan, aerată și performantă, elastică, moale și foarte rezistentă în același timp.

La îmbinarea celor două tipuri de spumă (a celor două straturi) s-a utilizat Eco Glue®, un adeziv pe bază de apă, ecologic, cu uscare lentă.

Salteaua este învelită cu o husă tratată cu Aloe Vera, care este foarte plăcută la atingere și îi asigură saltelei o ventilare foarte bună, împiedicând apariția transpirației. Husa este detașabilă și poate fi spălată la o temperatură de 30 grade. Fiind tratată cu Aloe Vera, o plantă cu efecte antibacteriene și antiacariene, păstrează întreaga suprafață a saltelei curată și sănătoasă.

Salteaua beneficiează de 30 zile de testare și returnare, astfel dacă nu ești mulțumit(ă) de calitatea somnului, o poți returna fără probleme, garanția este de 5 ani, iar transportul este gratuit oriunde în România. În ceea ce privește modalitatea de plată a saltelei, poți opta pentru plată online sau ramburs – în momentul în care îți sosește la ușă salteaua, dar și în rate, după cum urmează:

  1. Card bancar – inclusiv în rate / Rate fără dobândă la băncile Transilvania, BCR, BRD, Alpha și Pireus;
  2. Rate Card Avantaj / GarantiBank;
  3. Credit 100% online – cu aprobare în 10 minute.
  4.  

Acum că ai aflat beneficiile (utilizării) acestei saltele și modalitățile diverse în care o poți achita, nu îți rămâne decât să o comanzi și să te bucuri de nopți și zile relaxante și revigorante.