După cum ai auzit (la televizor) sau citit, începând cu anul 2015, Studio Moderna, compania producătoare a saltelelor Dormeo, este furnizor oficial al Casei Regale pentru saltelele Dormeo. În 2021, acest statut a fost prelungit cu încă 3 ani, reconfirmând calitatea produselor Dormeo. Dormeo rămâne expertul european în materie de somn ce a transformat în ultimii aproape 20 de ani felul în care milioane de oameni își petrec orele de somn și odihnă – peste 8 milioane de clienți fericiți din toată lumea, 88% dintre români recunosc și preferă saltelele Dormeo (studiu realizat în noiembrie 2016), 15 ani de expertiză internațională în crearea de produse pentru somn.

Portofoliul de produse Dormeo se dezvoltă și se îmbunătățește de la un an la altul cu cele mai noi și mai inovatoare tehnologii. Dormeo produce în Europa game complexe de saltele, perne de toate tipurile, pilote și pături potrivite pentru toate sezoanele, toppere pentru canapele și alte suprafețe incomode, lenjerii de pat pentru toate gusturile și multe alte produse care să te facă să te simți confortabil și relaxat la tine acasă.

Inspirați de Familia Regală a României, specialiștii Dormeo au creat gama de produse Royal (formată din saltea, pernă și pilotă) care să te ajute și să te inspire să îți îndeplinești visul. În cadrul acestui articol, îți voi prezenta Salteaua Royal 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo, o saltea în care vei dormi ca un rege pentru ca ziua următoare să te simți odihnit și să reușești să faci tot ce ți-ai propus. Salteaua Dormeo Royal este realizată din materiale de cea mai bună calitate, cu aspect elegant și culori atent alese: alb imaculat și albastru regal!

De ce (să cumperi și) să dormi pe salteaua Royal 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo ?

  1. 20 cm înălțime – o saltea înaltă pe care te poți așeza și ridica cu ușurință.
  2. 4 cm spumă cu memorie – mai mult decât oricare altă saltea Dormeo.
  3. Nucleu dublu reversibil – în interiorul husei există o parte mai moale – portocalie, potrivită pentru cei care au nevoie de mai puțină susținere a greutății, și o parte mai tare – albastră, potrivită pentru cei care preferă să doarmă pe o suprafață mai fermă.
  4. Husă detașabilă și lavabilă.

Materialele folosite la fabricarea saltelei Royal 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo

Ecocell este o spumă de ultimă generație (din care este realizat nucleul saltelei) și de cea mai bună calitate concepută pentru a-ți oferi un confort fără egal. Structura sa celulară tridimensională facilitează ventilația aerului în interiorul saltelei. Faptul că aerul poate circula prin nucleul acesteia, îți oferă un mediu de dormit uscat și igienic. Spuma Ecocell este rezistentă și își menține forma în timp indiferent de presiunea ce se aplică pe ea. Iar proprietatea sa elastică îi permite să se adapteze cu ușurință conturului unic al corpului tău.

Spumă cu memorie care este un material special dezvoltat de NASA pentru protecția astronauților. Dormeo o folosește pentru a adăuga un plus de confort în timpul somnului. Spuma cu memorie se adaptează perfect formei corpului tău, oferindu-ți o senzație plăcută de plutire. În momentul în care este aplicată presiune, spuma cu memorie își modifica forma, dar imediat ce presiunea este îndepărtată, revine lent la forma inițială.

Husa este realizată din Tencel, o fibră naturală extrasă din lemn de eucalipt, tratată cu CleanEffect (bariera împotriva acarienilor, bacteriilor și microbilor), este detașabilă și lavabilă. Sistemul special de ventilare AirX de pe părțile laterale ale saltelei permit aerului să circule, iar astfel umezeala este eliminată și salteaua este mereu uscată și răcoroasă.

Salteaua Royal 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo este ideală pentru ambii parteneri de somn

Salteaua Royal 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo este ideală pentru cuplurile care au preferințe diferite legate de duritatea saltelei. Datorită nucleului reversibil, poți obține 3 niveluri de fermitate.

  1. MoaleÎntoarce întregul nucleu pe partea portocalie, cu spuma cu memorie din husă la suprafață (părțile ambilor parteneri sunt moi) !
  2. Fermă – Întoarce întregul nucleu pe partea albastră, cu spuma cu memorie din husă la suprafață (părțile ambilor parteneri sunt ferme, tari) !
  3. Fermă și moale – Jumătate din nucleu pe partea albastră, jumătate din nucleu pe partea portocalie, cu spuma cu memorie din husă la suprafață (părțile partenerilor sunt diferite – una mai tare, partea albastră și una mai moale, partea portocalie).
  4.  

Datorită stratului gros de 4 cm de spumă cu memorie, cei doi parteneri nu vor simți niciun gol (diferență, decalaj) la mijlocul saltelei. Așadar amândoi veți dormi bine și confortabil, chiar dacă aveți preferințe diferite de fermitate.

Pentru ca somnul tău să fie odihnitor și revigorant, salteaua Royal de la Dormeo este tratată împotriva bacteriilor și acarienilor, iar husa este realizată din materiale de calitate. Mai mult, este ambalată într-o cutie elegantă și ușor de transportat.

Mai jos regăsești câteva păreri ale persoanelor care au testat și dormit pe salteaua Royal 20 cm fermitate ajustabilă Dormeo.