Ai dreptul la ștergerea tuturor datelor tale de pe site. Poți face acest lucru introducând email-ul în căsuța de mai jos.

Ștergerea completă a datelor tale (inclusiv review-urile) poate dura până la 24 de ore (pentru a fi convinși că datele tale sunt șterse, realizăm acest proces manual).

Pentru stergerea definitiva a datelor. Atenție, acest proces este ireversibil!
Este necesar pentru a înțelege ce a condus la luarea acestei decizii.